tiistai 4. elokuuta 2009

Elokuva: Taru Sormusten Herrasta - Sormuksen ritarit

The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring 2001
Ohjaus: Peter Jackson
Pääosissa: Elijah Wood, Sean Astin, Dominic Monaghan, Billy Boyd,
Ian McKellen, Viggo Mortensen, Orlando Bloom, John Rhys-Davies

Yllätyin hieman, kun tämä tulee taas telkusta, mutta ei se kyllä haittaa ollenkaan. Kenties upein elokuva(trilogia) ikinä.. Onnekseni luin kirjan vasta näiden katsomisen jälkeen, pystyn nauttimaan molemmista ilman että harmittaisi, jos elokuvatoteutus poikkeaisi täysin omasta päänsisäisestä LotR-maailmasta.

Maisemat ovat aivan mahdottoman upeita.. Uskomatonta, että tuollaista on oikeasti olemassa. Ja silmäniloa riittää myös näyttelijöissä, onhan Orlando Bloom Legolaksena hyvännäköinen, Aragorn on karun komea ja tuossa kuvassa on oma suosikkini Haldir, joka tosin vain vilahtaa elokuvassa.

Koko tarina on niin uskomaton, että en osaa sanoa siitä oikein mitään. Gandalf on upea hahmo, ja hänestä tulee väkisinkin Dumbledore mieleen. Arwenista en ole ikinä pitänyt ja tuskin tulen pitämäänkään, Liv Tyler näyttää jotenkin niin epämiellyttävältä.. Klonkku on toteuttu mainiosti!

Hmm, en osaa sanoa mitään muuta..ylistyssanoja kuitenkin riittäisi! Jos joku ei ole näitä elokuvia vielä nähnyt, niin suosittelisin todellakin katsomaan.

6 kommenttia:

  1. Totta. Leffat on todella upeita. Mutta kirjat.... Nyt joku suuri TSH-fani ärähtää, mutta kirjat on jokseenki pitkäveteisiä.... Oon lukenu Sormuksen ritarit ja Kahta tornia puoleen väliin. Sit tympäännyin. Mun sivistyksessä saattaa olla aukko ja ehkä jonain päivänä luen ne loppuun.... Tai sitten en.
    Mutta leffat on tyylillä tehty, sitä ei käy kiistäminen. Erityisesti Klonkku on upea. Sen skitsofreenistä tappelua itsensä kanssa on upea seurata. Upeaa työtä, todella.
    Luutunsoittaja

    VastaaPoista
  2. Tää on niin upea sivu.Siis mahtava!!!. Mä kin tykkään myös Haldirsta,mutta eninten tykkkään Legolaksesta. Se on niin ihastuttava ja ainakin Orlando Bloom on myös niin ihana.

    VastaaPoista
  3. Joo Kyllä minäkin olen katsellut Taru Sormusten Herrasta ja olen pitänyt siitä todella =). Minun mielestä paras hahmo on Gimli Glóinin poika. =) Se on niin päättäväinen ja järkyttämätön :D. Kirjoja en ole vielä lukenut mutta kyllä joskus pitäis =). Antaisin tälle 9.5/10.0 || Todella hyvä =) Ja paras jakso oli se kolmas eli Kuninkaan paluu. -Mairozz

    VastaaPoista
  4. kirjat on parhaita leffat noh joo ok. m mut kirjat on vaan parempii! Ja sä kuka moitit kirjoi. Lue loppuun se kannattaa!!!

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Mä rakastan Legolasta, Orlando Bloom on tosi ihuna, en tiiä, mutta se on niin söpö ja komee. Viggo Mortensen taasen onnistui roolissaan Aragornina, hän on myös tosi komea, ja minua alkoi ihan itkettää kun Haldir kuoli siinä elokuvassa, se musa ja kaikki maisemat, mutta tiesittekö että elokuvassa on käytetty myös pienoismalleja??

    VastaaPoista